OV en VRI Zuidelijke Rondweg Breda

Project Info

 • Opdrachtgever

  Strukton

 • Type contract

  RAW

 • Projectomvang

  € 168.000,-

 • Uitvoeringsperiode

  2019 - voorjaar 2020

In opdracht van Strukton heeft Van Gelder Verkeerstechniek de openbare verlichting en de verkeersregelinstallaties aan de Zuidelijke Rondweg in Breda vervangen. De gemeente Breda wilde graag een betere doorstroming op de zuidelijke rondweg, zodat de bereikbaarheid van de stad verbeterd.

Om deze verbetering tot stand te brengen heeft Van Gelder de openbare verlichting en de verkeersregelinstallaties vervangen. Het vervangen van verkeersregelinstallaties gebeurt in verschillende fases. Allereerst hebben we een sleuf gegraven waar we vervolgens de nieuwe kabels hebben aangebracht en de detectielussen hebben gezaagd. Als laatste worden de masten aangebracht.

Specialisme

Van Gelder Verkeerstechniek is uitgegroeid tot een echt specialisme, waarin we de laatste inzichten en technologieën bundelen in slimme systemen voor een optimale mobiliteit. Wij ontzorgen opdrachtgevers van A tot Z. Dat gaat van project- en contractmanagement tot en met integraal ontwerp en de totale uitvoering. Ook toetreden tot onze zeer brede klantenkring? Neem dan contact met ons op.