Realisatie infrastructuur Waterrijk Oesterdam

Project Info

 • Opdrachtgever

  Speelmansplaten Ontwikkeling B.V.

 • Type contract

  Design en Construct

 • Projectomvang

  €5.530.000

 • Uitvoeringsperiode

  2001 - heden

Aan open water, midden in Nationaal Park Oosterschelde, ligt recreatieterrein Waterrijk Oesterdam. In opdracht van Speelmansplaten Ontwikkeling B.V. is Aannemingsmaatschappij Van Gelder verantwoordelijk voor de aanleg van de complete boven- en ondergrondse infrastructuur op het recreatieterrein. Naast onze Aannemingsmaatschappij is Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken ook betrokken bij het project.

Combinatie van specialismen

Voor Waterrijk Oesterdam kwamen meerdere specialismen bijeen, zoals: technisch ontwerp- en advieswerk, vergunningen, grondverzet, kabels en leidingen, asfaltverhardingen, waterbouwkundige objecten, technische installaties (waaronder eigen vuilwaterzuivering en reinwaterkelder), complete terreininrichting en groenvoorziening.

De tweede fase

Inmiddels hebben we de eerste fase, van 84 recreatiewoningen en de complete infrastructuur rondom het centrumgebouw, turn-key opgeleverd. Momenteel werken we aan de tweede fase (66 recreatiewoningen voorzien van steigers en 14 insteekhavens) en de centrale parkeerplaats voor het centrumgebouw.

Specialist

Voor de realisatie van boven- en ondergrondse infrastructuur zijn Aannemingsmaatschappij Van Gelder en Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken beide betrokken bij de uitvoer van dit project. In de infrastructuur heeft Van Gelder, als pure specialist, alles in huis om opdrachtgevers te ontzorgen. Door snel te schakelen langs korte lijnen en de projectteams te formeren op basis van de aard en omvang van het werk, bieden wij projecten altijd precies wat het nodig heeft.

Bij Van Gelder realiseren we projecten door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Ook weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.