Reconstructie Noordboulevard Scheveningen

Project Info

 • Opdrachtgever

  Aannemingsmaatschappij Van Gelder

 • Type contract

  RAW

 • Projectomvang

  € 417.000,-

 • Uitvoeringsperiode

  2019 - kwartaal 1 2020

Samen met Aannemingsmaatschappij Van Gelder werkt Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting aan de reconstructie van de Noordboulevard in Scheveningen. Daarbij verzorgt Verkeerstechniek en Verlichting de openbare verlichting van de boulevard.

De Boulevard in Scheveningen wordt vernieuwd. De reconstructie is een onderdeel van het programma De Kust Gezond. Doel is om de kwaliteit van de buitenruimte in Scheveningen Bad te verbeteren. Zo moet het uiteindelijk uitnodigend en gastvrij zijn en een kustgevoel oproepen.

Chique uitstraling

Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting brengt nieuwe verlichting aan die een mooie en chique uitstraling geven. Het gaat dan om het aanbrengen van nieuwe lichtmasten, het aanbrengen van verlichting in de trap en in de ruime zitbanken en het aanbrengen van spotjes in het asfalt.

De verlichting is dynamisch en dimbaar. Dit houdt in dat verlichting zo ingesteld kan worden dat het op bepaalde tijdstippen, bijvoorbeeld in de nacht, minder licht geeft. De nieuwe verlichting is daarnaast op afstand te bedienen. In de lichtmasten zit dan een stukje elektronica, zodat de verlichting via de beheercentrale kan worden bediend.

Vertrouwd Verder

Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting is uitgegroeid tot een echt specialisme, waarin we de laatste inzichten en technologieën bundelen in slimme systemen voor een optimale mobiliteit. Wij ontzorgen opdrachtgevers van A tot Z. Dat gaat van project- en contractmanagement tot en met integraal ontwerp en de totale uitvoering. Ook toetreden tot onze zeer brede klantenkring? Neem dan contact met ons op.