Duurzame herinrichting in Duiven

Project Info

 • Opdrachtgever

  Gemeente Duiven

 • Type project

  UAV met EMVI

 • Projectomvang

  € 1.000.000

 • Uitvoeringsperiode

  2015

In opdracht van de gemeente Duiven heeft Aannemingsmaatschappij Van Gelder gewerkt aan de duurzame herinrichting van de Rijksweg en de Van Dorth tot Medlerstraat. Veiligheid en hinderbeperking stonden voorop bij deze herinrichting. De straattracés gingen op de schop om zo ingericht te worden als 30km-zone.

Kostenbesparing

De aanleg van een nieuwe rotonde maakte deel uit van het project. Door ook de vernieuwing van de riolering en de straatverlichting direct mee te nemen in het werk, bespaarde de gemeente fors op de kosten.

Veiligheids- en omgevingsmanagement

De werkzaamheden werden midden in de bebouwde kom uitgevoerd. Daarom was er veel aandacht voor veiligheids- en omgevingsmanagement. Vooral de bereikbaarheid van de ondernemers stond hoog op de agenda.

Tijdens een informatieavond werden omwonenden en aanliggende bedrijven geïnformeerd over de werkzaamheden. Via een tijdelijke bypass waren de omliggende panden tijdens het werk gewoon bereikbaar.

De vijftien bomen die voor de aanleg van de rotonde moesten wijken, werden vervangen door nieuwe bomen. Aannemingsmaatschappij Van Gelder tekende voor het hele project.

Specialist

Mobiliteit, het is en blijft heel belangrijk in Nederland. We willen ons kunnen bewegen en gemakkelijk kunnen verplaatsen. Daarvoor is een goede infrastructuur nodig, boven- en ondergronds. Als pure specialist in de infrastructuur heeft Aannemingsmaatschappij Van Gelder alles in huis om opdrachtgevers te ontzorgen.

Bij Aannemingsmaatschappij Van Gelder realiseren we projecten door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Ook weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons op.