Terreininrichting en nieuwe toegangsweg McDonalds

Project Info

 • Opdrachtgever

  McDonalds en Weever Bouw

 • Type contract

  Overeenkomst op basis van offerteaanvragen

 • Projectomvang

  € 136.500,-

 • Uitvoeringsperiode

  september - november 2019

Aannemingsmaatschappij Van Gelder heeft gewerkt aan de toegangsweg van de McDonalds in Heerde. Daarnaast hebben we ook gewerkt aan de terreininrichting van het filiaal.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die we in Heerde hebben uitgevoerd betreffen het realiseren van een nieuwe toegangsweg richting de McDonalds. De McDonalds in Heerde is zelf ook verbouwd. Na deze verbouwing zijn wij aan de slag gegaan met het vernieuwen van de terreininrichting rondom het filiaal, waaronder het aanleggen van een nieuwe McDrive.

Vertrouwd verder

Mobiliteit, het is en blijft heel belangrijk in Nederland. We willen ons kunnen bewegen en gemakkelijk kunnen verplaatsen. Daarvoor is een goede infrastructuur nodig, boven- en ondergronds. Als pure specialist in de infrastructuur heeft Aannemingsmaatschappij Van Gelder alles in huis om opdrachtgevers te ontzorgen.

Bij Aannemingsmaatschappij Van Gelder realiseren we projecten door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Ook weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.