Reconstructie rotondes Van Geenstraat Putten

Project Info

 • Opdrachtgever

  Gemeente Putten

 • Type project

  UAV-gc

 • Projectomvang

  -

 • Uitvoeringsperiode

  maart - juli 2016

In opdracht van de gemeente Putten was Aannemingsmaatschappij Van Gelder in 2016 verantwoordelijk voor de reconstructie van de rotondes. Dit deden we in de Van Geenstraat te Putten. De rotondes in dit deel zijn vergroot en voorzien van een vrijliggend fietspad. Hierdoor is de verkeersveiligheid in de straat enorm toegenomen.

Veiligheid voorop

De verkeersveiligheid is toegenomen, maar al tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden stond de veiligheid voorop. Om deze veiligheid te waarborgen, werden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. Daarnaast werd het doorgaande verkeer zo min mogelijk verhinderd. Zo heeft Van Gelder ervoor gezorgd dat het centrum van Putten niet werd belast met extra verkeer en dus ook niet met extra onveilige situaties.

De scheiding tussen het werkgebied en de omgeving is met barriers afgezet. De tijdelijke plek waar fietsers konden oversteken waren voorzien van verkeerslichten om de fietsers een veilige oversteek te bieden.

Werken in fases

Om de doorgaande route in stand te houden, werden de werkzaamheden in verschillende fasen uitgevoerd. Zo werden de rotondes om-en-om aangepakt. Hierdoor hebben we ervoor gezorgd dat de bereikbaarheid voor iedereen zo hoog mogelijk bleef. Al met al was de Van Geenstraat slechts twee weekenden geheel afgesloten.

Aannemingsmaatschappij Van Gelder kijkt terug op een zeer geslaagd project waar we prachtige rotondes hebben gerealiseerd en daarnaast hebben gezorgd voor een optimale veiligheid.

Vertrouwd verder

Aannemingsmaatschappij Van Gelder zorgt, voornamelijk in opdracht van gemeenten en provincies, voor een betere infrastructuur. Denk daarbij aan het verbeteren van de verkeersdoorstroming en een beter wegdek. Het gaat bij ons niet alleen om het asfalteren, maar ook om de ontwikkeling en productie van asfalt voor alle mogelijke toepassingen. Meer weten? Lees hier dan snel verder.

Ook weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten via 0525 – 659 888. Met elkaar realiseren we projecten op basis van gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering.