Vervangen OVL gemeente Olst-Wijhe

Project Info

 • Opdrachtgever

  gemeente Olst-Wijhe

 • Type contract

  UAV / RAW

 • Projectomvang

  € 131.602,-

 • Uitvoeringsperiode

  2018

In de gemeente Olst-Wijhe was Van Gelder Verkeerstechniek & Verlichting verantwoordelijk voor het vervangen van masten en armaturen ten behoeve van de openbare verlichting. De werkzaamheden hebben we uitgevoerd in 2018.

De armaturen zijn vervangen op de bestaande lichtmasten. Daarnaast hebben we enkele lichtmasten vervangen indien deze toe waren aan vervanging. Vanuit de gemeente ontvingen wij een lijst met de lichtmasten die vervangen moesten worden.

Verkeerstechniek

Een vlotte en veilige doorstroming van het wegverkeer, dat is waar Van Gelder Verkeerstechniek & Verlichting zich elke dag sterk voor maakt. De laatste inzichten en technologieën bundelen we in slimme systemen voor een optimale mobiliteit. Samen werken we aan een veilige doorstroming van Nederland.

Elk project voert Van Gelder Verkeerstechniek & Verlichting uit in één doorlopend proces, zonder nodeloze overdrachten en vertragingen. Daarmee zorgen we voor een snel en efficiënt projectverloop, een tijdige oplevering en een optimale verkeersoplossing.