Vervangen VRI Oranjelaan Dordrecht

Project Info

 • Opdrachtgever

  Van Kessel

 • Type contract

  RAW

 • Projectomvang

  € 265.000,-

 • Uitvoeringsperiode

  2018

Vanwege de reconstructie van de Oranjelaan in Dordrecht heeft Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting vier verkeersregelinstallaties aangepast. Daarnaast hebben we in de middenberm, aan beide kanten, lichtmasten geplaatst. Beide werkzaamheden hebben we uitgevoerd in opdracht van Van Kessel.

Het doel van een verkeersregelinstallatie, ook wel VRI, is het waarborgen van de bereikbaarheid en de doorstroming van het verkeer. Met het vervangen van de verkeersregelinstallaties is de doorstroming, bereikbaarheid en de veiligheid van de Oranjelaan verbeterd.

Vervolgens heeft Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting over een totaallengte van 800 meter lichtmasten geplaatst. De lichtmasten staan in de midden berm, zijn 8 meter hoog en hebben uithouders van 3,5 meter aan beide kanten van de mast.

Vertrouwd Verder

Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting is uitgegroeid tot een echt specialisme, waarin we de laatste inzichten en technologieën bundelen in slimme systemen voor een optimale mobiliteit. Wij ontzorgen opdrachtgevers van A tot Z. Dat gaat van project- en contractmanagement tot en met integraal ontwerp en de totale uitvoering. Ook toetreden tot onze zeer brede klantenkring? Neem dan contact met ons op.