Vitalizee Scheveningen

Project Info

 • Opdrachtgever

  Sens Real Estate, Stedin en gemeente Den Haag

 • Type contract

  Particulier

 • Projectomvang

  € 175.000

 • Uitvoeringsperiode

  oktober - november 2017

Eind 2017 waren er maar liefst drie werkmaatschappijen actief in Scheveningen, het stadsdeel van Den Haag: Van Gelder Verkeerstechniek, Aannemingsmaatschappij Van Gelder en Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken (KLM). Alle drie werkten ze samen aan hetzelfe project, maar wel voor verschillende opdrachtgevers.

De uitgevoerde werkzaamheden waren in voorbereiding op de verbouwing van een voormalig casino aan de boulevard van Scheveningen. Dit gebouw, naast het Kurhaus, wordt omgetoverd tot het Legoland Discovery Centre. In het voorjaar van 2019 moet dat klaar zijn.

Werkzaamheden

Aannemingsmaatschappij Van Gelder was voor opdrachtgever SENS real estate verantwoordelijk voor de rioolomlegging en Van Gelder KLM deed voor Stedin de omlegging van de nutsleidingen. Van Gelder Verkeerstechniek voerde in opdracht van de gemeente Den Haag werkzaamheden uit aan de openbare verlichting.

Drie werkmaatschappijen die werken aan één project, een mooi voorbeeld van onze slogan ‘Samen sterk in Infrawerk’. Een typisch Van Gelder werk, waarbij de integrale aanpak goed naar voren kwam.