Inrichting woongebied Heidezoom ’t Harde | Gemeente Elburg

Project Info

 • Opdrachtgever

  Gemeente Elburg

 • Type contract

  RAW meervoudig onderhands

 • Projectomvang

  € 700.000,-

 • Uitvoeringsperiode

  2019 - 2021

In opdracht van de gemeente Elburg bestraten we de Heidezoom in ’t Harde in verschillende bouwfases. De Heidezoom is een nieuw woongebied op de Veluwe. Een aantal jaar geleden hebben we de Heidezoom al bouwrijp gemaakt.

Na de bouw van woningen in verschillende bouwfases zorgt Aannemingsmaatschappij Van Gelder ervoor dat de wijk woonrijp wordt gemaakt. Dit betekent dat we verantwoordelijk zijn voor de bestrating. Dat is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. We moeten namelijk rekening houden met de eindsituatie, de woonomgeving en de bewoners.

Dé perfecte bestrating

Om dit werk uit te voeren maken we gebruik van de Tiger-stone. De Tiger-stone is een zes meter brede bestratingsmachine waarmee we een straat in één keer perfect (her)bestraten. De machine brengt daarnaast ook direct de randafwerking aan. In het eindresultaat zie je direct dat de stenen, als het ware, opgesloten liggen tussen de trottoirbanden. De straat is in één keer afgewerkt en zo blijft er geen afval en puin achter.

Vertrouwd verder

Mobiliteit, het is en blijft heel belangrijk in Nederland. We willen ons kunnen bewegen en gemakkelijk kunnen verplaatsen. Daarvoor is een goede infrastructuur nodig, boven- en ondergronds. Als pure specialist in de infrastructuur heeft Aannemingsmaatschappij Van Gelder alles in huis om opdrachtgevers te ontzorgen.

Bij Aannemingsmaatschappij Van Gelder realiseren we projecten door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Ook weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.